Food Truck – biznes przez cały rok?
Czy wiesz, że możliwe jest by przez cały rok wykorzystywać potencjał biznesu typu Food-Truck? Wystarczy, że dobrze zaplanujemy swoją strategię działania, wybierzemy Menu optymalne do danej pory roku i ustalimy miejsca, i wydarzenia, które pozwolą nam osiągnąć największe zyski.
Warto także śledzić grupy powiązane z tematyką street food. W social mediach można znaleźć nie tylko wiele podpowiedzi, ale i zlecenia, i zapytania dotyczące imprez czy zlotów food trucków.
Jako wieloletni producent zabudów sami dysponujemy potężną wiedzą na temat zagadnienia i z chęcią doradzimy Ci w wyborze najlepszego sprzętu i auta.
Chcesz wiedzieć więcej? Dzwoń:
Specjalista ds. Sprzedaży
Marzena Klica
+48 513 848 918
e-mail: m.klica@lamar.com.pl
Specjalista ds. Sprzedaży
Łukasz Sekuła
+48 783 967 211
e-mail: l.sekula@lamar.com.pl















