Food Truck w Polsce – moda czy nowy trend? LAMAR na łamach magazynu „Fleet – samochody użytkowe”.

Polacy pokochali food trucki. Lubimy spędzać czas na świeżym powietrzu, a wśród firm rośnie popyt na restauracje na kółkach. O trendzie i perspektywach tego rynku pisze prestiżowy magazyn „Fleet – samochody użytkowe”.

Redaktorzy wydania specjalnego magazynu „Fleet – samochody użytkowe” na swoich łamach sporo miejsca poświęcili samochodom użytkowym. Nie bez powodu uważa się, że kondycja gospodarki w dużym stopniu uzależniona jest od ich sprzedaży.

Food Truck w Polsce

Jak na tym tle wypadają pojazdy food truck? Okazuje się, że Polacy pokochali restaurację na kółkach. To już nie jest moda, a stały trend. Rośnie popyt na zabudowy restauracyjne, którymi możemy dotrzeć w niemal każde miejsce, o każdej porze. Wbrew pozorom to biznes, który funkcjonuje o każdej porze roku.

Obok analizy trendu sporo miejsce poświęcono naszym zabudowom. Jakie produkty trafiają do naszych klientów? Zachęcam do lektury!

Wersja PDF (podgląd w osobnym oknie).

Autor: Łukasz Dybalski

Masz pytania? Zadzwoń do nas!